Wat doet een internationaal kinderdagverblijf in Amstelveen?

Internationaal kinderdagverblijf Amstelveen

Heeft jouw kind Nederlands als eerste taal? Of is jouw koter opgegroeid met Engels als voertaal? In beide gevallen is dit geen probleem! Bij een internationaal kinderdagverblijf in Amstelveen is jouw kind in allebei de gevallen meer dan welkom! Geef als ouder aan welke taal je voorkeur heeft en de medewerkers van het kinderdagverblijf zullen ervoor zorgen dat deze taal met jouw kind gesproken wordt. Wanneer je wilt is het natuurlijk ook mogelijk om beide talen toe te passen. Zo leert die kleine al op jonge leeftijd om tweetalig te zijn.

 

Mogelijkheden van een internationaal kinderdagverblijf in Amstelveen

Bij een internationaal kinderdagverblijf in Amstelveen zijn alleen medewerkers werkzaam die van zowel het Nederlands als het Engels uitstekende sprekers zijn. Zo kan gewaarborgd worden dat jouw kind de juiste hulp aangeboden krijgt. Als ouder kan je zelf aangeven waar jouw voorkeur ligt. Waar mogelijk kunnen er bijvoorbeeld groepen worden gemaakt op basis van taal. Een Nederlands groepje, een Engels groepje en een gemixt groepje. Zo kies je zelf of jouw kind alleen zijn of haar moedertaal spreekt of dat er een mix plaatsvindt waarin jouw kind kennismaakt met de andere taal. Deze laatste optie is ideaal voor kinderen die nog geen Nederlands spreken of kinderen waarvan je wil dat ze op jonge leeftijd het tweetalige oppakken.

 

Afspraak maken bij een internationaal kinderdagverblijf in Amstelveen

Ben je al overtuigd? Of heb je nog enkele vragen? In dit geval is het mogelijk om contact op te nemen met het internationale kinderdagverblijf in Amstelveen. Het handigste is om dit telefonisch te doen, maar het is natuurlijk ook een optie om te mailen of om het dagverblijf binnen te stappen. Plan een proefdag voor jouw kind in en laat hem of haar proeven van de internationale omgeving. Natuurlijk is het ook mogelijk om contact op te nemen om een van de medewerkers enkele vragen te stellen. Waar wacht je nog op? Maak vandaag nog een afspraak bij een internationaal kinderdagverblijf in Amstelveen!