Boxing Amsterdam

Boxing Amsterdam

Als je graag fit wilt worden, aan je weerbaarheid wilt werken en sterker wilt worden dan is een boksschool wellicht wat voor jou. Een goede boksschool leert je niet alleen de juiste technieken maar zorgt er ook voor dat je conditioneel veel beter wordt. Als je een boksschool zoekt met persoonlijke begeleiding, dan is boxing in Amsterdam wellicht wat voor jou. Hier vindt, een-op-een begeleiding plaats waardoor je extra goed getraind worden.

Fit worden met boksen

Met boksen ben je lekker intensief bezig. Je kunt op elk niveau je fitheid trainen. Zo kan er een training aangepast worden naar jou. Alle technieken kunnen aangepast worden zodat je altijd voldoende wordt uitgedaagd. Zowel conditioneel als technisch kan een training aangepast worden zodat je altijd voldoende uitgedaagd wordt.

Intensieve bokstraining

Tijdens een bokstraining zullen verschillende oefeningen naar voren komen. Je zult bezig gaan met voetenwerk en conditietraining. Dit wordt ook gecombineerd in intensieve drills. Je zult ook krachtoefeningen doen voor je core en je bovenlichaam. Daarna zullen veel technische oefeningen worden gedaan zodat je stoottechnieken verbeterd. Dit is dan ook de basis van een goede training. Je leert hoe je goed stoot, indraait en blessurevrij kunt trainen. Doordat je dus conditioneel, met kracht en technisch wordt getraind, zul je sneller sterker worden en beter worden. Daarbij ook minder kans hebben op blessures.

Weerbaarheid en afvallen

Door de technieken zul je merken dat je meer weerbaar wordt. Bokstraining is een ideale sport voor zelfvertrouwen en voor weerbaarheid. Als je voor werk meer weerbaar wilt zijn is dit dus ideaal. Ook als je als doel hebt om sterker en meer zelfverzekerd te worden is boksen fijn. Door de stoottechnieken en houding merk je dat je meer zelfverzekerd staat.

Afvallen door middel van bokstraining kan ook ontzettend goed. Bij boksen train je gebalanceerd en verbrand je enorm veel calorie├źn. Als je met de trainer overlegd wat je doel is dan kan gekeken worden naar de invulling van de training en ook het eetpatroon. Je zult samen haalbare doelen stellen en hier in stapjes naartoe werken.