Wat zijn de laatste trends betreft kindermode?

kindermode

Het is al lang niet meer zo dat je kinderen er niet zo hip bij hoeven lopen als jijzelf. Sterker nog, veel ouders vinden het juist super tof als hun kinderen er heel trendy bijlopen en hebben daar heus wat extra geld voor over. Kindermode is dan ook steeds belangrijker geworden, want net als bij mode voor volwassenen wordt er veel geld aan gespendeerd. Bij babykleding is dat effect nog niet zo groot. Baby’s dragen immers bepaalde maten maar relatief kort en dus is het zonder om dure items aan te schaffen. Maar hoe groter je kind wordt, hoe langer het kan doen met bepaalde kindermode, en hoe meer mensen er dus aan uitgeven. Vaak is het zelfs zo dat kleding met een hoger prijskaartje veel langer meegaat omdat het simpelweg van betere kwaliteit is. Niet gek dus, dat mensen het geld er voor over hebben. En als je kind er echt is uitgegroeid dan kan het kledingstuk nog door naar diens broertjes of zusjes, of misschien neefjes en nichtjes, etc.

Kindermode trends lijken op die van volwassenen

We zien zowel in de trends op het gebied van kindermode als bij volwassen mode een mix and match effect, oftewel het combineren van diverse prints. Bijvoorbeeld een gestreepte broek met een shirt met drukke print, of een rok met panterprintje met een gestipte top erboven. Ook worden er vaak verschillende prints en patronen gecombineerd in één enkel kledingstuk. Wat dat betreft is de huidige mode heel erg creatief, en kun je niet gauw de plank misslaan.

Waar koop je de hipste kindermode?

Je kunt natuurlijk online mooie items voor je kinderen aanschaffen, maar er zijn ook super veel trendy kinderwinkels in Nederland, zeker in de grote steden. Het moet dus niet moeilijk zijn om hippe items voor je kids te vinden waarmee je ze mooi kunt aankleden, of dat nu voor een feestje is, voor kerst of gewoon voor naar school…